rame-foto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Curs valutar

Termeni si conditii

1. Definiții și termeni

1.1 Rame-foto.ro este denumirea comercială a Sc. Nasticom srl firmă cu pesonalitate juritică de naționalitate română cu sediul social în Loc. Ghindăoani - Jud. Neamț J27/702/2003, cod unic de înregistrare fiscală Ro 15430898

Vânzător este Sc. Nasticom srl

1.2 Cumparator / Client- poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridica care își face un cont in site, are acces la conținut si efectuează o comandă

1.3 Utilizatorul- este orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

1.4 Nickname -pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumpărător

poate adăuga continut pe site sub denumirea de "Nume Utilizator”.

Cont - sectiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informatii despre client/cumparator.

1.5 Comanda - documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzator și cumpărator prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri de pe site.

1.6 Review - evaluarea scrisă de către deținătorul sau beneficiar, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacitatea acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca bunul respectă sau nu specificatiile menționate de către producător ( Nasticom )

1.7 Intrebare -formula de adresare către utilizatori/clienți/cumpărători cu scopul de a obține informații despre bunurile din pagina respectivă.

1.8 Răspuns -informația scrisa care este transmisă intre utilizatori/clienți/cumpărători în cadrul unei discuții.

1.9 Tranzacția - încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun de către rame-foto.ro cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului indiferent de modalitatea de livrare.

 

2. Comanda online - Documente

2.1 Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzatorul îsi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2 Notificarea primită de către cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea comenzii, care se face electronic sau telefonic.

2.3 Orice erori survenite la comanda facută de client pot fi corectate în termen de maxim 24 de ore de la lansarea comenzii sau până la procesarea acesteia.

3. Livrarea

3.1 . Livrarea are loc printr-un serviciu de curierat sau printr-o companie de transport. Timpul de livrare depinde de produsul comandat/produsele comandate . Livrarea are loc la o adresă de livrare indicată de client exclusiv pe teritoriul României.

3.2 În funcție de particularitățile produsului (volum mare, pericol de spargere, produse atipice), în astfel de situaţii produsele vor fi vor fi trasportate de către o firmă de transport specializată

3.3Termenul de livrare este individual și este indicat sub fiecare produs.
3.4 În cazul plății în magazin sau prin ordin de plată, în următoarea zi lucrătoare după încasarea contravalorii mărfii..
3.5 Livrarea coletelor prin serviciu de curierat se face de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale.

3.6 Livrare produselor care necesită timp de executie se comunică între părți

4. Dreptul de retur

4.1 Dreptul de retragere/ retur nu se aplică în cazul produselor care nu sunt pre-confecționate și pentru a căror realizare este obligatorie o selecție sau o specificație din partea consumatorului sau care au fost personalizate după nevoile individuale ale consumatorului și pentru producele care specifivația „ La Comandă "

4.2 Dreptul de retragere stabilit de legislația română în vigoare este de 14 zile calendaristice.

4.3 Clientul poate trimite înapoi la rame-foto.ro dacă produsul nu este folosit ori deteriorat

4.4 În cazul deteriorării produsului, Sc. Nasticom își rezervă dreptul de a compensa diminuarea valorii produsului rezultată din manipularea acestuia cu plățile primite de la Client.

4.5 Vă revine obligația de a expedia marfa înapoi imediat sau cel târziu în decurs de paisprezece zile din ziua în care ne-ați informat cu privire la retragerea din prezentul contract. Termenul se consideră respectat dacă expediați marfa înainte de scurgerea celor 14 zile.

4.6 Ne ocupăm noi de costurile aferente returnării produselor.

4.7 Trebuie să suportați o eventuală reducere a valorii mărfii, dacă aceasta se datorează unei manipulări a produsului care nu a fost necesară în vederea determinării naturii, caracteristicilor și funcționării acestuia.

5. Drepturi de proprietate intelectuală

5.1 Întregul conținut al site-ului rame-foto.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale - este proprietatea Nasticom srl si a furnizorilor săi și sunt apărate de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Nasticom srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

5.2 Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la nasticom@yahoo.com

6. Proprietatea datelor cu caracter personal

6.1 Politica privind confidentialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispozitie de catre Sc. Nasticom SRL definit ca furnizor de servicii in acest document.

6.2 Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastră și se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal. 

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
 
 
Website detinut de Nasticom S.R.L., CIF: J27/702/2003 , Reg.Com: RO15430898
Manufacturer of wooden photo frames Rama foto lemn, Produs Romanesc